Avrupa’da rakipler 17 Ağustos’ta netleşecek

Avrupa’da rakipler 17 Ağustos’ta netleşecek

İzmit Belediyespor’un Euroleague Kupası’ndaki rakipleri 17 Ağustos’ta belli olacak. Pandemi nedeniyle kura çekiminde İzmit ekibinden temsilci olmayacak.

İKİ KULVARDA DA İDDİALILAR

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde geçtiğimiz sezon iyi bir grafik sergileyen ve  pandemi sonrası 3 maça kala tescil edilen ligi 5’inci sırada tamamlayan İzmit Belediyespor, Avrupa kupalarında yer alma şansı yakalamıştı. Avrupa kupalarında mücadele edecek olmanın heyecanını yaşayan mavi-beyazlılar, hem ligde hem de Avrupa’da üst sıralara oynayacak bir kadro oluşturarak beklemeye başladı.

RAKİPLER BELLİ OLACAK

Temsilcimiz bu süreçte birçok oyuncu ile yollarını ayırırken kadrosuna Milica Jovanovic, Egle Siksniute, Erica Wheeler, Clarissa Cristina Dos Santos, Çağla Nur Uzundurukan, Elif Emirtekin, Gülşah Duman ve Kübra Erat’ı kattı. İzmit ekibi sezonu 15 Ağustos’ta açmayı planlıyor. İzmit Belediyespor’un yer alacağı Euroleague Kupası’ndaki rakipleri ise 17 Ağustos’ta gerçekleştirilecek kura çekimi ile belli olacak. Tarihinde ilk kez Avrupa kupalarında mücadele edecek olan ekip, ilk yılında önemli başarılara imza atmak istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.