Avrupa Hareketlilik Haftası cimnastik şovuyla renklendi

Avrupa Hareketlilik Haftası cimnastik şovuyla renklendi

İzmit Belediyesi tarafından farklı spor dallarında çeşitli etkinliklerle kutlanan ‘Avrupa Hareketlilik Haftası’ bu kez cimnastik eğitimi alan sporcuların gösterisiyle renklendi.

‘Sürdürülebilir Ulaşım: Sağlıklı ve Güvenli Hareketlilik’ temasıyla tüm dünyada birçok organizasyonla farkındalık çalışmaları yapılan Avrupa Hareketlilik Haftası İzmit’te de renkli sportif etkinliklerle kutlandı. Bir haftalık etkinlik takvimi hazırlayan İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü yüzmeden yürüyüşe, wakeboard’dan eskrime, bisikletten cimnastiğe kadar geniş yelpazede etkinlik düzenleyerek güvenli, çevreci ve sağlıklı kent temasına vurgu yaptı. 

 

CİMNASTİK GÖSTERİSİ

İzmit Belediyesi, kentleri ve belediyeleri sürdürülebilir ulaşım tedbirleri almaya ve desteklemeye teşvik eden ‘Avrupa Hareketlilik Haftası’ kapsamında son olarak cimnastik branşında etkinlik gerçekleştirdi. Güvenli bir ulaşım için önce sağlıklı bir bedene sahip olmak gerektiği vurgulayan İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü öğrencilerin cimnastik branşına yönlenmeleri adına sporcularıyla birlikte farkındalık oluşturdu.

 

avrupa-(2).jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.