Avcıların bagajından avlanması yasak geyik çıktı

Avcıların bagajından avlanması yasak geyik çıktı

Kuzey Marmara Otoyolu üzeri Körfez Sevindikli mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, kaza yapan avcıların aracının bagajından avlanması yasak olan Kızıl Geyik çıktı.

Kuzey Marmar Otoyolu üzeri Körfez Sevindikli mevkiinde sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında İ.Ç idaresinde bulunan 06 DYF 05 plakalı Kamyonet,  Nihat Öz idaresinde bulunan 34 CCJ 502 plakalı dorsesiz Tır’a çarptı. Ardından da yolda takla atarak ters döndü. Çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine Jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.  Kaza yapan kamyonette bulunan avcılar İ.Ç ile Ö.T yapılan ilk müdahalenin ardından ambulans ile hastaneye sevk edilirken,  Jandarma tarafından kaza yapan araçta yapılan kontroller esnasında bagajda avlanmış Kızıl Geyik olduğu görüldü.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Jandarma ekipleri hemen durumu Doğa Koruma ve Mili Parklar Bölge Müdürlüğüne bildirdi. Olay yerine gelen görevliler kaza yapan kamyonette bulunan ve av sırasında kullanıldığı değerlendirilen çok sayıda mermiye ve ölü Kızıl Geyiğe el koydu.  Konu ile ilgili avcılar hakkında hem adli hem de idari soruşturma başlatıldı.

Haber: Abbas ÇAKAR

 

geyik-2.jpeg

 

geyik-4.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.