Avantaj Güneşspor’da

Avantaj Güneşspor’da

U-17 Ligi Play-Off ‘ta 6’ıncı hafta maçları oynandı. A Grubu’nda Seka Doğanspor’u 2-1 mağlup eden Güneşspor, şampiyonluğa çok yaklaştı. Yeşil-Siyahlı ekip, en yakın takipçisi Gebzespor’a 6 puan fark yaptı

C Grubu’nda lider Belediye Derincespor ile Körfezspor, önceki akşam Derince Stadı’nda karşılaştı. Rakibinin 4 puan önünde yer alan Belediye Derincespor, Kazanması halinde şampiyonluk yolunda çok büyük avantaj sağlayacaktı. Körfez GB açısından da çok büyük önem taşıyan maçta, konuk Kırmızı-Beyazlı ekipte kazanıp, yarışa ortak olmak istiyordu. 0-0 biten maçta, bu sonuç Beylikbağı Karadenizspor’u 3-0 yenen 1937 Sekaspor’u şampiyonluk potasına soktu.

MAÇ YARIDA KALDI

Önceki gün B Grubu’na dahil Derince Birlikspor ile Hisareynspor arasındaki karşılaşma 68’inci yarıda kaldı. İki iddiasız takımın maçında Hisareynspor 2-1 önde iken maçın hakemi Onur Cem mertek, konuk takımdan Ferhat’a kırmızı kart gösterdi. Ferhat, kırmızı karttan sonra hakem Mertek’e fiili müdahalede bulunduğu iddialı edildi. Yaşanan gerginlikten sonar soyunma odasın giden Onur Cem Mertek, karşılaşmayı iptal etti. Bu maçla ilgili kararı Tertip Komitesi verecek. İki takımın teknik adamı da maçın hakemi Mertek’e yoğun tepki gösterdi.

TOPLU SONUÇLAR

Güneşspor:2 Seka Doğan:1

1937 Sekaspor:3 Bey.Karadeniz:0

İzmit GB:2 Beylikbağıspor:2

41 FK: 2 Gebzespor:1

Kandıra Bel:2 Dilovası Bel:3

Derince birlik-Hisareyn (Yarıda kaldı)

Belediye Derince:0 Körfez GB:0

Çayırovaspor: 3 Mollafenari:1

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.