Atıcılar normale döndü

Atıcılar normale döndü

Büyükşehir Kağıtsporlu atıcılar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Derince Atış Poligonu’nda trap ve skeet dallarında çalışmalarına başladı.

ANTRENMANA BAŞLADILAR
Ülkemizi ve tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip  virüs Covid-19( Korona virüs) önlemleri kapsamında 13 Mart’tan itibaren ülkemiz genelinde olduğu gibi Kocaeli Büyükşehir  Kağıtspor’da da tüm spor faaliyetleri durdurulmuştu. Yeni kontrollü hayat düzeni kapsamında Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Atıcılık branşında üst seviye sporcular ile antrenmanlara başladı.
HİJYEN KURALLARINA DİKKAT EDİLİYOR
Antrenmanlar esnasında tüm önlemler alınıyor. Poligonun girişinde antrenörler tarafından belirlenen sporcular dışında kimse içeri alınmıyor. Açık ve kapalı alanlarda gerçekleştirilen teknik ve taktik idmanlarda alan büyüklüğüne göre belirlenen sayıda sporcu alınıyor. Antrenmanlarda sosyal mesafeye ve hijyene önem veriliyor.
TURNUVALAR İÇİN GERİ SAYIM SÜRÜYOR
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından belirlenen kriterlere uyan branşlarda başlayan antrenman ve turnuvalarda en az temas barındıran branş olan atıcılıkta turnuvalar da başlıyor. Ülke içindeki başarı sıralamasını ve milli takım puan müsabakası olarak yapılacak olan müsabakalar trap branşında Konya’da, Skeet branşında ise Eskişehir ilinde yapılacak. Turnuvalara Büyükşehir Kağıtspor’u temsilen 9 sporcu ve 1 antrenör katılacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.