Ateş, Derince’yi de yaktı: 0-1

Ateş, Derince’yi de yaktı: 0-1

Süper Lig B Grubu’nda bu sezonun flaş takımı Köseköy Ateşspor, önceki akşam deplasmanda konuk olduğu Derincespor AŞ’yi uzatmalarda bulduğu golle 1-0 yendi, lideri takibe devam etti.

Bu sezon Süper Lig’de zirve yarışı yapan takımlardan Derincespor AŞ ile Köseköy Ateşspor, Derince Stadı’nda oynadıkları maç çok büyük çekişmeye sahne oldu. 17 puanla Play-Off hattının 2 puan gerisinde yer alan Derincespor AŞ, bu sezonun flaş takımı 23 puanla ikinci sıradaki Ateşspor’u ağırladığı maçta kazanıp, rakibini yakalamak istiyordu. Derincespor’un son dakikada bir şutunun direkten döndüğü maçta Ateşspor 90+2’de korner atışında Serkan’ın kafa golüyle çok önemli 3 puan aldı.

 

DİLİSKELESİSPOR VE TAYFUNSPOR KAZANDI

Süper Lig B Grubu’nun zirvesinde 27 puanla yer Gebze Tayfunspor, 11 puanla düşme hattının uzağında kalmak isteyen Başiskele Damlarspor’u ağırladı. Alaettin Kurt Stadı’nda oynanan maçın ilk yarısını 2-0 önde bitiren Tayfunspor sahadan da 3-1 galip ayrıldı. Zirve yarışı yapan takımlardan Diliskelesispor, Yavuzspor ile Derince Stadı’nda karşılaştı. Yavuzspor, maçın hemen başında 1-0 öne geçmesine rağmen bu üstünlüğünü sürdüremedi. Diliskelesi, maçın ilk yarısını 3-1, karşılaşmayı da 6-1 kazandı, Play-Off iddiasını devam ettirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.