Atatürk'e hakaret eden yazar Çayırova Kitap Fuarı'na davet edildi!

Atatürk'e hakaret eden yazar Çayırova Kitap Fuarı'na davet edildi!

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, 4-13 Ekim tarihleri arasında Çayırova Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan Kitap Fuarı’nın tanıtımını önceki gün yaptı.

4 Ekim Cuma günü saat 10.00’da açılacak Kitap Fuarı 10 gün sürecek. Kitap fuarına ise ilk olarak Yeni Akit gazetesi yazarı Yavuz Bahadıroğlu gelecek. Bahadıroğlu Atatürk'e yönelik iftira ve  hakaretleri ile sıkça gündeme geliyor.

30 AĞUSTOS ZAFERİ İLE DALGA GEÇTİ!

4 Ekim Cuma günü saat 11’de gelecek olan Bahadıroğlu, 30 Ağustos 2019’da sosyal medya hesabı üzerinden 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı küçümseyen bir paylaşımda bulunmuştu. Bahadıroğlu, “Avrupa’nın atası Roma’yıAnadolu’dan kovmuş bir millet. Niğbolu’da, Kosova’da, Varna’da Birleşik Avrupa’nın kara ordularını, Preveze’de donanmasını yenip Avrupa’nın başkenti İstanbul’u fetheden bir millet. ‘Dünkü vilayetim Yunan’ı yendim’ diye bayram yapıyor. Kutlu olsun bari!” ifadelerini kullanmıştı.

VATANDAŞ TEPKİLİ 

Bahadıroğlu’nun bu paylaşımını unutmayan vatandaşlar Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ye çağrıda bulunarak, " Vergi olarak verdiğimiz paralarımızla ülkemizin büyük zaferini aşağılayan sözde yazar Çayırova’ya gelmemeli. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçibu konuda gerekeni yaparak Bahadıroğlu’nun Çayırova Kitap Fuarı’na gelmesini engellemelidir” şeklinde görüş belirttiler.

ATATÜRK'E HAKARET VE İFTİRA

Öte yandan Yavuz Bahadıroğlu Atatürk'e yönelik hakaret ve iftiraları nedeniyle geçtiğimiz yıl büyük tepki toplamış ve Darıca Belediyesi'ndeki söyleşisi gelen tepkiler üzerine iptal edilmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.