ATATÜRK VE TÜRK KİMLİĞİNE HAKARET ETMİŞTİ: GÖZALTINA ALINDI!

ATATÜRK VE TÜRK KİMLİĞİNE HAKARET ETMİŞTİ: GÖZALTINA ALINDI!

Kocaeli’nin İzmit ilçesindeki Kent Meydanı’nda bulunan Atatürk Heykeli önünde çekip sosyal medyada paylaştığı görüntülerle büyük tepki toplayan M.A.D., emniyet güçlerinin titiz çalışması sonucu kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.




Kocaeli'de sosyal medya platformlarında paylaşılan ve adeta infiale yol açan skandal görüntülerin ardından emniyet birimleri harekete geçti. İzmit Kent Meydanı'nda yer alan Atatürk Heykeli önünde kaydedilen videoda; M.A.D. adlı şahsın Atatürk’e, Türk kimliğine ve "Ne Mutlu Türküm Diyene" sözüne yönelik çirkin ve provokatif ifadeler kullandığı tespit edilmişti.

POLİS KISA SÜREDE YAKALADI
Hızla yayılan ve binlerce vatandaşın büyük tepkisini çeken görüntüler üzerine Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri derhal inceleme başlattı. Yapılan çalışmaların ardından milli ve manevi değerleri hedef alan paylaşımların sorumlusu olan M.A.D., polis ekiplerince gözaltına alındı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.