Atatürk ve silah arkadaşları Gebze’de dualar ile anıldı

Atatürk ve silah arkadaşları Gebze’de dualar ile anıldı

Gebze’de Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, tüm Şehitlerimiz ve merhum Gaziler için Kuran’ı Kerim tilaveti ve mevlit okuması Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’in katılımıyla gerçekleşti.

Ebediyete irtihalinin 83. Yıl Dönümünde, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Kurtuluş Savaşı’mızın eşsiz komutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, tüm şehitlerimiz ve merhum gazilerimiz için dün Gebze Çoban Mustafa Paşa Camisi ile bazı camilerde Kuran’ı Kerim tilaveti ve mevlit okuması Kaymakam Mustafa Güler’in katılımıyla gerçekleşti. Çoban Mustafa Paşa Camii'nde öğle namazı öncesinde okunan Kur'an-ı Kerim tilaveti sonrasında vatanın birlik ve bütünlüğünün korunması, huzur ve güven ortamının sürmesi için, ülkemizin ve milletimizin birlik ve beraberliği için hep birlikte dualar edildi.

 

“RAHMETLE ANIYORUZ”
Duaların okunmasının ardından Gebze Kaymakamı Mustafa Güler; "Türkiye Cumhuriyeti’nin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Silah arkadaşları, tüm Şehitlerimiz ve merhum Gazilerimizin ruhu için Kur'an-ı Kerim Tilaveti programı düzenledik. Büyük Türk tarihine binlerce yıl hizmet etmiş tüm devlet büyüklerimize, Şehit ve Gazilerimize ne kadar dua etsek, ne kadar minnet ve şükran duysak azdır. Bu vesile ile başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi ve merhum gazilerimizi rahmetle anıyoruz” dedi.

 

manset-2-017.jpeg

 

Haber: Barış AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.