Atatürk Evi Müzesi’ne ziyaretçi akını sürüyor

Atatürk Evi Müzesi’ne ziyaretçi akını sürüyor

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ait özel eşyaların ve fotoğrafların bulunduğu dünyanın en zengin Atatürk Evi Müzesi’ne, 10 Kasım’ a sayılı günler kala ziyaretler tüm hızıyla devam ediyor.

İzmit Belediyesinin, Yeşil Konak’ı restore ederek 29 Ekim 2020 tarihi itibari ile açılışını gerçekleştirdiği Atatürk Evi Müzesi’ne ziyaretler kentin dört bir yanından aralıksız devam ediyor. Birçok okulun, sivil toplum kuruluşlarının ve şehre gelen turistlerin ziyaret ettiği Hacı Hasan Mahallesi Sırrı Paşa Caddesi üzerindeki Atatürk Evi Müzesi’ne, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Haftası’na sayılı günler kala ilgi giderek artıyor.

 

HAYRAN KALDILAR

Son olarak ülkenin geleceğini oluşturan miniklerin Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü yakından tanımaları adına düzenlenen gezi etkinliğinde; Derince Çenesuyu İlkokulu, Derince Utku Anaokulu ve Akşemsettin İlkokulu’ndan yaklaşık 400 öğrenci ve öğretmenleri, ekiplere bölünerek ayrı ayrı müzeyi inceleme fırsatı buldu. Atatürk Evi’nin ambiyansına ve içerisinde bulunan eşyalara hayran kalan minik öğrenciler, müzeden yüzlerinde gülücüklerle ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.