Asmalı Künefe açılıyor

Asmalı Künefe açılıyor

Gebze’nin tanınmış simalarından Uğur Aslan künefe işine girdi.

Hacı Halil Mahallesi 1207 Sokak No: 9 adresinde hizmete giren Asmalı Künefe’de dün basın mensupları ile kahvaltıda bir araya gelen Aslan, yeni mekanını gazetecilere tanıttı.
Gebzelilerin Asmalı künefeyi çok seveceğini ifade eden Aslan, “Güzel bir mekan oldu. Hiçbir masraftan kaçınmadık. Hatay’ın enfes künefesini en doğal haliyle Gebzelilere sunuyoruz. Künefenin malzemelerini yörelerine ait yerlerden getiriyoruz. Yüzde yüz doğal maddelerden imal ettiğimiz tatlılarımız için peynirimizi Antakya’dan, fıstık gibi ürünlerimizi de Gaziantep’ten getirtmekteyiz. Bu malzemeleri yine Antakya’dan getirdiğimiz ustalıklarımızla birleştirerek sunum yapmaktayız” dedi.
KAHVALTIDA  HİZMETİDE VAR
Çocuk oyun alanları, modern mekan, güler yüzlü personel ve daha pek çok seçenekle dikkatleri üstüne çeken Asmalı Künefe, kahvaltı hizmetiyle de iddialı. Aslan, “Kahvaltılık malzemelerimiz künefede olduğu gibi yörelerine ait yerden getiriyoruz. Mesela bal Bayburt’tan, tereyağı Manisa’dan, Izgara zeytin İzmir’den geliyor” dedi. Resmi açılışı 15 Şubat cumartesi günü saat 15.00’de gerçekleştireceklerini dile getiren Aslan, “Gururlu ve mutluyuz. Gebze güzel ve yeni bir mekana kavuşmuş oldu” dedi.photo-2020-02-13-15-56-03.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.