ASM komisyonu kuruldu

ASM komisyonu kuruldu

TÜRK SAĞLIK SEN KOCAELİ: Aile Sağlığı Merkezlerin (ASM) de görev yapan Aile Hekimleri ve Aile Sağlığı Çalışanlarının sorunlarının tespiti ve çözümü için Aile Hekimliği Komisyonu Kuruldu.

Aile Sağlığı Merkezlerin (ASM) de görev yapan Aile Hekimleri ve Aile Sağlığı Çalışanlarının sorunlarının tespit edilip kısa sürede çözüme kavuşturulması için Türk Sağlık Sen Kocaeli Şubesi bünyesinde Aile Hekimliği Komisyonu kuruldu. Komisyon da Aile Hekimi Recep Pehlivan, Aile Hekimi Akay Demir, Aile Hekimi Funda Düven, Aile Sağlığı Elemanı Şengül Özgür, Aile Sağlığı Çalışanı Derya Çalışkan, Aile Sağlığı Çalışanı Hacer Gündüz den  oluşan komisyon ilk toplantısını Şubede gerçekleştirdi. Toplantıya Şube Başkanı Ömer Çeker’de katıldı. Aile Hekim ve Aile Sağlığı Çalışanlarından oluşan komisyon gerçekleştirmiş olduğu ilk toplantıda Aile Hekimi Recep Pehlivan’ını oy birliği ile Komisyon başkanı olarak seçtiler.

 

TEBRİK ETTİ

 

Komisyonun gerçekleştirmiş olduğu ilk toplantıya katılan Şube Başkanı Ömer Çeker, “ Aile  Sağlığı Merkezlerin (ASM) de  görev yapan Aile Hekimi ve Aile Sağlığı Çalışanlarının aynı komisyonda görev yapmalarını   Sendika  ve  ASM de görev yapanlar sağlık çalışanları adına önemsiyor ve önemli buluyoruz. Çalışanların sorunlarının tespit edilerek kısa sürede çözülmesi ve ilgili yerlere iletilmesinde etkin rol oynayacak ve ASM çalışanları adına önemli çalışmalar yapacaktır. Sorumluluk hissi ile komisyonda görev almış komisyon üyelerini tebrik ediyorum.”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.