Aslan kadrosundaki maymun  veya tersi: Sizleri yıldırmasın

Aslan kadrosundaki maymun veya tersi: Sizleri yıldırmasın

Eğitim-İş Sendikası Kocaeli 2 No’lu Şube’nin geleneksel Cumhuriyet Bayramı yemeğinde emekliliği gelenler onurlukla uğurlandı. Saim Yüksel, “Bazen aslan kadrosunda maymun, bazen maymun kadrosunda aslan göreceksiniz. Bu hiçbir zaman sizleri yıldırmasın” ded

-025.jpg

Eğitim-İş Sendikası Kocaeli 2 No’lu Şube’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle düzenlediği geleneksel yemekte meslekten emekliye ayrılan sendika üyesi öğretmenler Saim Yüksel, Aydın Garip Gökgün, Cemal Karstarlı ve Hasan Atilla’ya onurluk takdimiyle veda edildi.  

Onurluklar;

1001-006.jpg

Saim Yüksel’e Birleşik Kamu-İş Genel Özlük Hukuk Sekreteri Mehmet Yeşildağ;

1002-007.jpg

Aydın Garip Gökgün’e Eğitim-İş Genel Özlük Hukuk Sekreteri Orhan Yıldırım;

1003-004.jpg

Cemal Karstarlı’ya Eğitim-İş Genel Eğitim Sekreteri Suat Özkolay;

 

1004-004.jpg

Hasan Atilla’ya CHP Kocaeli eski Milletvekili Doktor Mehmet Hilal Kaplan tarafından verilirken kendilerine söz hakkı da tanındı. Saim Yüksel masal tadında anlattı:

“Hayvanat bahçesinde iki maymun, üç aslan birlikte yeni gelmişler. Birinci gün aslanın önüne muz, maymunun önüne et koymuşlar, iki kesimde de yiyen olmamış.

‘Yanlışlık var, düzeltelim’ diye dilekçe veriyorlar.

Aslanlara, maymun kadrosundan geldiniz, size muz verdik. Maymunlara, siz de aslan kadrosundan geldiniz diye et veriyoruz’ demişler.

Dostları tenzih ederim. Sizlerde günlük yaşantınızda bazen aslan kadrosunda maymun, bazen maymun kadrosunda aslan göreceksiniz. Bu hiçbir zaman sizleri yıldırmasın.”

BUGÜNÜN GELDİĞİNE İNANMIYORUM

Emekliliği sonrası yaşantısını Bursa’da sürdüren Aydın Garip Gökgün; 30 yıllık meslek yaşantısının 24 yılını Gebze’de geçirdiğini belirtip, “Böyle bir günün geldiğine inanamıyorum. Okullarda arkadaş uğurlarken iyi niyet dilerdik, sıra bende. Mesleğimin her anından keyif aldım. ‘Yaş haddi kalktı gelin’ dense devam ederim. Genç arkadaşlara: Hepinizin yolu açık olsun. Kalbim hep sizinle beraber” diye konuştu.

Etkinliğe trafik yoğunluğundan ötürü rötarlı gelen Cemal Karstarlı ve Hasan Atilla’ya müzik eşliğinde eğlence esnasında ara verilerek onurlukları takdim edildi. Karstarlı ve Atilla çok kısa söz alarak iyi niyet dileklerini ve teşekkürlerini iletti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.