Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu

 Haftaya Venüs/Satürn arasındaki keyifli etkileşim ile başlıyoruz. Tüm kişisel girişimlerinizin olumlu sonuçlanacağı, cesaret gerektiren işlerde...

 

Haftaya Venüs/Satürn arasındaki keyifli etkileşim ile başlıyoruz. Tüm kişisel girişimlerinizin olumlu sonuçlanacağı, cesaret gerektiren işlerde başarıya ulaşacağınız, temkinli ve kontrollü bir şekilde alacağınız her türlü riskin başarıya ulaşacağına işaret etmektedir.

Eğer ki hayatınızda ciddi biri yok ise özel anlamda, bu 10 günlük dönemde düşüncelerinizi değiştirecek, ciddi bir ilişki veya bir ortaklığın adımları atılabilir. Bazılarınız bu 10 gün içinde evlenme teklifi alabilirler. Bu hafta yine eğer estetik bir müdahale yaptırmak isterseniz de sonuç sizi tatmin edecektir. Ticari işlerinizde olumlu gelişmeler bekleyebilir. Hafta başındaki yurt dışı ve yabancılarla ilgili olan sorunların hızlı bir şekilde çözülmeye başladığını görebilirsiniz. Gücünüzü toparlama, yaşamdaki hedeflerinize kitlenme zamanı artık. Uyuma, tembellik yapma zamanı değil, hedef belirleme ve harekete geçme zamanı.

Güneş/Satürn sert etkileşimi ile de özellikle para mevzuları yüzünden sosyal ilişkilerinizin zarar görmesine izin vermeyin. Arkadaşlarınızın sizi anlamadığından dem vurabilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızla yollarınızı ayırabilirsiniz. Bu hafta kimsenin sorunlarını üstlenecek psikolojiniz olmayabilir, daha çok kendinize dönmek isteyebilirsiniz. Dostluk ilişkilerinizde gereksiz ukalalık, kibir yapmamaya özen gösterin. Öfkenizi bu alana yöneltmeyin. Kimse için kendinizi feda edip, kurban durumuna düşmeyin.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.