Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu

 Venüs/Plüton etkileşimi ile bu hafta özel hayatınız biraz risk noktasında! Aldatma, aldatılma gibi durumlar söz konusu olabilir. İlişkilerde...

 

Venüs/Plüton etkileşimi ile bu hafta özel hayatınız biraz risk noktasında! Aldatma, aldatılma gibi durumlar söz konusu olabilir. İlişkilerde gereksiz gerginliklere karşı dikkat! Cinsel yolla bulaşan hastalıklara karşı da dikkatli olmanızda yarar var. Prezervatif kullanmayı veya korunmayı ihmal etmeyin. Umumi tuvaletlerde daha dikkatli olun.  

Bu hafta üç hafta sürecek olan Merkür Retrosu başlıyor. Bu dönem daha çok para kazanmak adına size gelen teklifler veya aklınıza gelen fikirleri birkaç defa revize olabilir. Kişisel elektronik eşyalarınız, cep telefonu gibi bilgisayar gibi laptop gibi Merkür Retrosu etkisiyle bozulabilir, bilgiler karışabilir. Bana sorarsanız bence siz bu hafta tüm bilgilerinizi ve datalarınız, bilgisayarınızı yedeklemeniz de fayda var. Parasal konularda özellikle olabildiğince akıllıca kararlar vermeye özen gösterin. Ayakları yere sağlam basmayan, gerçekçi olmayan hedeflerden zinhar uzak durun. Hayatınızda maddi konularda gerçeklerden uzaklaşmamaya özen gösterin. Paranızı kaptırmayın, bu konuda kurban psikolojisine bürünmeyin.

Bu dönem gelebilecek olan iş tekliflerini dikkatli bir şekilde değerlendirin. Zira gelen tekliflerin altları boş olabilir. Atıyorum size vadedilen para ödenmeyebilir. Bu hafta ödemelerde de aksaklıklarla gecikmeler yaşanabilir. Parasal konularda risk almak için pek de akıllıca bir hafta değil. En azından 7 Eylül’e kadar beklemeniz de fayda olduğunu düşünüyorum. Merkür Retrosu yüzünden doğru kararlar vermekte zorlanabilirsiniz.Eşyalarınız kaybolabilir, eşyaları koydunuz yerleri unutabilirsiniz. Finansal anlamda güzel fırsatlar var! Ama sizin akıllıca hareket etmeniz gerekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.