Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu

 Haftanın en önemli gökyüzü olayı Kova burcunda gerçekleşecek olan tam Ay Tutulması olacaktır. Tutulma ile birlikte eğer ki bir partneriniz var ise...

 

Haftanın en önemli gökyüzü olayı Kova burcunda gerçekleşecek olan tam Ay Tutulması olacaktır. Tutulma ile birlikte eğer ki bir partneriniz var ise ona sürpriz bir şekilde evlenme teklif edebilir, yüzük takabilir, yüzük alabilir, nişanlanabilr, ilişkinizi daha heyecan verici bir noktaya taşımak isteyebilirsiniz.

Tutulma etkisi ile sizi çok iyi temsil edecek biri ile bir anlaşma yapabilirsiniz. Avukat olabilir, muhasebeci olabilir ya da iş anlamında sizi besleyecek bir ortaklık başlatabilirsiniz. Her şekilde size destek olacak kişileri hayatınıza çekmeniz konusunda sizin için fayda odaklı çalışacaktır. Bir diğer olası senaryoda, sizden uzakta biri ile bir aşk meselesini ortaya çıkarabilir. Bu kişi sizden mesafe olarak uzak olabilir ya da ruhsal konulara ilgisi olan biri olabilir. Ama siz aşk konusunda ne kadar tutarlı olacaksınız bu kısım beni biraz düşündürüyor açıkçası. Zira Aslan özgürlükle çok ilgilidir ve kimseye bağlanmak istemediğiniz bir tavır içinde de olabilirsiniz. Arkadaş çevrenizden biri ile de yakınlaşmalar söz konusu olabilir.

Bu hafta Venüs/Neptün arasında uyumlu bir etkileşim olacak. Gizli aşk ilişkilerine çekilebilirsiniz veya ilişkilerinizi gizlilik içinde yürütmeyi tercih edebilirsiniz. Güneş/Satürn etkileşimi ile özel hayatınızın sorumluluğunu almak, ilişkileri ciddiye bindirmek, ilişkilerde somut sonuçlar görme anlamında olumlu bir hafta. İlişkilerinizde güven ve dürüstlük konuları işlenebilir. Fakat olumsuz sonuçlar çıkacağını pek sanmıyorum. Çocuk yapmak için de uygun sayılabilecek bir hafta. Özel hayatınıza çeki düzen vermek, problemli alanları toparlamak adına da somut adımlar atabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.