Aslan Burcu 2017 Genel

Aslan Burcu 2017 Genel

Su Karakuş Astroloji YorumuBÜYÜK AŞK KAPIDAJüpiter’in geçiş yaptığı burç şanslıdır deriz. Bana göre 2017’nin en şanslı burcu sensin. Tabii Ağustos...

Su Karakuş Astroloji Yorumu

BÜYÜK AŞK KAPIDA

Jüpiter’in geçiş yaptığı burç şanslıdır deriz. Bana göre 2017’nin en şanslı burcu sensin. Tabii Ağustos da gerçekleşen Güneş tutulmasını değerlendirebilirsen. Mesela evlilik kararı alabilirsen. Hem heyecanı hiç bitmeyen, hem uzun ömürlü bir evlilik yapabilirsin. Özellikle tutulmanın etkisinin sürdüğü 8 Eylül’ü seçersen. Merkür gerilemesi sona ermiş olacak, Venüs burcuna girmiş olacak gibi ekstraları da var. Kısaca değiniyorum yazamadıklarımı sen anla ve Eylül’ü kaçırma. 

Yalnızsan Şubat ayında burcunda Ay tutulacak. Birini tanıma şansı bulacaksın.  Seni çok sevecek, sen Ona aşık olacaksın bu böyle anlayışla sürüp gidecek. İşe güce dalma, 2017’nin aşk sunan fırsatını yakala. 

Satürn aşk alanından sana göz kırpıyor. 2017 boyunca başlayan aşklar kalıcı olacak diyor. Fakat tüm sorumluluğu Satürn’e yıkma. Sen de çabala. Egonla hala tanışmadıysan bir ara tanış mesela.

Evliysen ve mutluysan çocuklarınla ilgili endişelerinin üstüne git ve rahatla. 

2017 biterken hala yalnızsan 18 Aralık civarında eski aşkın dönebilir, 24 Aralık’dan sonra yeni bir aşk başlayabilir. İkisinden birini seç yalnız kalma. 

2018 Ocak ayında evlilik düşünebilirsin. Ayrılmaksa tercihin Nisan 2018’de yeniden eski sevgiliye dönebilirsin. 

PARA

Zenginlik İsteyene Gelir

Şubatta Güneş tutulacak. Ya aniden büyük ikramiye sana çıkacak ya da büyük bir balık yakalayacak, sürekli gelir elde edeceksin. 

12 Mart'ta ödemelerle baş edemediğini düşünmek bir gelirine nokta koymak anlamına geliyor. Daha iyisine gideceksen ne ala ama değilse bu bir çözümde değil. Temmuz ve Ağustos da karşına çıkacak fırsatlara kadar beklemen gerekebilir. İşinden ayrılma derim tabii başka bir alternatifin yoksa.

10 Eylül’den itibaren gerçek bir keşlf yapacaksın. Paranın kokusunu alacaksın ve aklına gelen en iyi fikri hayata geçireceksin. Hazırlık aşaması biraz zaman alabilir. 20 Eylül'den itibaren işler hız da kazanabilir. Ayın başından itibaren aşırı harcama riski altındasın. Paranı sadece acil şeylere sakla. 

Yıl boyunca marka olmak isteyeceksen, şöhrete giden yolu adımlayacaksan yılma!. İstediğin sonuç hemen gelmeyecek. Ekimden itibaren doğal şöhreti uğraşmadan elde edeceksin. Başkalarını çaktırmadan etkileyeceksin. Bunun geri dönüşü elbette para olacak. Önerileri atlamadan uygula.

2017’de YAPMAN GEREKEN 3 ÖNEMLİ ŞEY

-Güneş tutulmasının izleyicisi olma, değerlendir. Bu şansı tekrar bulmak istediğinde yıllar geçip gidecek.

-Piyango zengini olsan bile paranı sakla.

-Bir ilişkin varsa 20172de evlen, yalnızsan aşkı mutlaka yaşa. Gezegenler sonuna kadar destekleyecek.

Instagram & twitter & facebook: sukarakus​

www.sukarakus.com

 

 

“Kaynak : Trendus”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.