ASLAN 23 Temmuz - 23 Ağustos

ASLAN 23 Temmuz - 23 Ağustos

Sevgili Aslanlar, hep söylüyoruz, bu yılın başrol oyuncularından birisiniz. 2018 Tutulmaları Aslan-Kova aksında olacak. Maddi konular ilgili şanslı olduğunuz...

Sevgili Aslanlar, hep söylüyoruz, bu yılın başrol oyuncularından birisiniz. 2018 Tutulmaları Aslan-Kova aksında olacak. Maddi konular ilgili şanslı olduğunuz bir haftaya başlıyorsunuz. Beklenmedik gelir paylaşımları, miras gibi konular gündeminize gelebilir. Tabii gelirlerinizin artacağını beklerken bir anda giderlerinizin arttığına da şahit olabilirsiniz. Düzenli olarak çalışmaya devam ettiğiniz sürece, şans sizinle olacak.

Sağlık konularınız bu hafta ana gündeminiz olabilir. Sağlığınız ile ilgili kaygılarınız ön plana geçerek iyileşme sürecini geciktirebilir. Kaygılara kapılmadan, kendinize iyi baktığınız bu süreci hızla atlatmanızı ümit ederiz.

Bu hafta her zamankinden çok, yanınıza sevdiğinizi alıp, uzaklara gidesiniz var. Kaderin beklenmedik oyunları ile hayata bakış açınız değişim gösterebilir. Güzel bir hafta olmasını dileriz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.