ASLAN 23 Temmuz - 23 Ağustos

ASLAN 23 Temmuz - 23 Ağustos

Bu hafta yakın çevreniz, kardeşleriniz, akrabalarınız ve eğitim hayatınızla ilgili önemli ve sürpriz gelişmeler sizleri bekliyor olacak. Yakın çevrenizin...

Bu hafta yakın çevreniz, kardeşleriniz, akrabalarınız ve eğitim hayatınızla ilgili önemli ve sürpriz gelişmeler sizleri bekliyor olacak. Yakın çevrenizin bazı yanlış söylemleri canınızı sıkabilir. Bu söylemlerde yapılan mantık hataları sizi zor durumda bıraksa da iyi niyetlerinden yine de şüphe etmemeniz gerekmemektedir. Bu dönemde kalıcı ve köklü dostluklarınızın desteğine daha fazla ihtiyaç duyuyor olacaksınız. Aile ilişkilerinizde paylaşımlarınız sevgiye dayalı olacak. Sevginin barınmadığı ve yardımlaşmanın olmadığı noktalarda aile bireylerinize karşı ilk adımı atan taraf siz olabilirsiniz.

Geçmişten gelen borçlarınızla ilgili ailenizden önemli ölçüde destekler alabileceksiniz. Ruhunuzu yoran ve sizi sevgisel anlamda eksik bırakan geçmiş sorunların şifalanma dönemi artık geldi. Bu hafta gündelik yaşamınızda kaza ve sakarlıklara karşı ayrıca dikkatli olmanızda fayda var. Özellikle trafikte araç kullanırken yaşanacak gasp olaylarına uyanık olunuz. Aile bireylerinizle "biz" olma duygusunu yaşayacağınız bazı noktalarda bencilliklerinizi fark edip daha da kenetlenmek isteyeceğiniz bir hafta. Hafta sonu aşk hayatınızla ilgili geleceğe yönelik kadersel temalar gündeminizi oluşturabilir.

Haftanın Mottosu:

İki türlü insan vardır: işi yapanlar ve yapılan işten kendine pay çıkaranlar. Sen hep birinci grupta yer alıp çalışmayı seç. Çünkü bu grupta diğerinden daha az rekabet vardır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.