ASLAN 23 Temmuz - 23 Ağustos

ASLAN 23 Temmuz - 23 Ağustos

Yakın çevre ve arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz önem kazanırken, sosyal çevrenizden bazı kişilerle sürtüşmeler yaşayabilirsiniz. Üzerinizde baskı...

Yakın çevre ve arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz önem kazanırken, sosyal çevrenizden bazı kişilerle sürtüşmeler yaşayabilirsiniz. Üzerinizde baskı uygulandığını hissettiğinizde ani tepkiler verebilirsiniz. Haftanın ilk günleri arkadaşlık ilişkilerinizi biraz daha gözlem sürecinde tutmanız gerekecek. “Benim dediğim olmalı” duygusu ne kadar içinizde baskınlık yapsa da bununla mücadele etmeyi öğrenmek zorunda olacağınız bir hafta geneli diyebiliriz.

Aşk hayatınızda uzun zamandır almaktan çekindiğiniz bazı kararlar artık gün yüzüne çıkmaya hazırlanıyor. İlişkilerle ilgili ciddi bir sınavı vermiş olmanın gururu ile artık yeni ilişkilere güvenle adımlar atabileceksiniz. Hafta ortasından itibaren ailede gerginlik ve agresyon yaratan sorunlara karşı dikkatli olmanızda fayda var.

Hafta sonu aşk hayatınız ve flörtlerinizle kuracağınız iletişimler geleceğe yönelik önemli kararlar barındırabilir. Buradaki kararlılığınız ve ne istediğinizi bilen tavrınız çok işe yarayacaktır. Doğru zaman ve doğru yerde sunacağınız beklentileriniz anlayışla karşılanacaktır.

Haftanın Mottosu:

Zamanın yokluğundan yakınanlar zamanı iyi kullanamayanlardır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.