ASLAN 23 Temmuz - 23 Ağustos

ASLAN 23 Temmuz - 23 Ağustos

Haftanız Dolunaydan alacağınız hassas etkileşimlerle başlıyor sevgili Aslan ve yükselen Aslanlar. Sosyal ortamlarınızdaki hareketlilik duygusal olarak...

Haftanız Dolunaydan alacağınız hassas etkileşimlerle başlıyor sevgili Aslan ve yükselen Aslanlar. Sosyal ortamlarınızdaki hareketlilik duygusal olarak sizi zorlayabilir. İletişiminiz arttığı bu dönemde hesabınızı iyi yapmaya özen gösterin. Pazartesi günü akşam saatlerinde sorumluluklarınız size ağır gelebilir. Yarım kalan konuların bu hafta üzerinde durmalısınız. Özellikle Çarşamba günü sanatsal işlerinizde, kendi özel alanlarınızda bir mevzunun üzerinden yeniden geçmek durumundasınız. Bu hem özel hayatınızı, hem de çocuğunuzla ilgili konuları içerebilir. 

Dikkat ve sorumlulukla atacağınız adımlar hızlı ve kararlı bir şekilde olayın halledilmesine neden olacak. İstekli olmasanız bile diplomatik çözümler üreteceksiniz. Haftasonu itibarıyla enerjinizi aile hayatınıza yönlendireceksiniz. Evinizle, yuvanızla, ailenizle ilgili konular sizi hareketlendirebilir. Bu dönemde evinizde rutubet, nem gibi sorunlarla uğraşabilirsiniz. Pazar günü eğlence, keyif ve aşk hayatınız için yapacağınız harcamalar sizi zorlayabilir. Alışveriş yapacaksanız beklentinizin altında sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Parasal konuşmaların sizi yanıltmasına izin vermeyin.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.