ASLAN 23 Temmuz - 23 Ağustos

ASLAN 23 Temmuz - 23 Ağustos

Haftaya aileniz ve evinizle ilgili oluşan gelişmelerle başlangıç yapıyor olacaksınız. Evinizde değiştirmek istediğiniz konuları ve oluşumları artık...

Haftaya aileniz ve evinizle ilgili oluşan gelişmelerle başlangıç yapıyor olacaksınız. Evinizde değiştirmek istediğiniz konuları ve oluşumları artık toparlama vakti geldi. Ev değiştirme planları yapabilirsiniz. Ailenizle ortak paylaştığınız bir ev söz konusuysa ebeveynlerinizle bu konuyla ilgili çatışmalar yaşayabilirsiniz.

13 Kasım tarihinde maddi kazanımlarınızda sürpriz güzel olumlu bazı gelişmeler kaydedebilirsiniz. Alacaklarınızı tanzim edebilir, finansal dengelerinizi oluşturabilirsiniz. 14-15 Kasım tarihlerinde iletişim ve sosyal ilişkilerinizi ilgilendiren konularda kendinizi ifade etmek için fazlasıyla enerji harcayabilirsiniz.

İletişimsel anlamda önemli bir güç dengesi oluşturacaksınız. 16 Kasım tarihi aşk hayatınız adına unutulmaz bir tarih olabilir. Geleceğe yönelik önemli bir konuşmanın şekilleneceği güzel bir olay deneyimleyebilirsiniz.

Haftanın Mottosu:

“Her nereyi düşlüyorsan, oraya aitsin.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.