ASLAN 23 Temmuz - 23 Ağustos

ASLAN 23 Temmuz - 23 Ağustos

Haftaya aşk hayatınız ve sosyal çevre ilişkilerinizle ilgili bazı sorunlarla başlayabilirsiniz. Yanlış arkadaşlıklara ve yanlış insanlara vermiş olduğunuz...

Haftaya aşk hayatınız ve sosyal çevre ilişkilerinizle ilgili bazı sorunlarla başlayabilirsiniz. Yanlış arkadaşlıklara ve yanlış insanlara vermiş olduğunuz kozlar için pişmanlık duyabilirsiniz ve hayatınızda ilk kez vakit kaybettiğinizi düşünebilirsiniz. Yakın çevre iletişimlerinizde gizlilik gerektiren durumların ortaya dökülmesi sizleri yorabilir.

Kardeşleriniz ve yakın çevrenizle olan iletişimlerinizde gerginliklerinizi gizleyemeyebilirsiniz. Bu anlamda geçmişteki sorunların yanlış anlaşılmadan kaynaklandığını da öğrenebilirsiniz. Bu noktada iyi bir dinleyici olmanız gerekmektedir. 9-10 Kasım tarihlerinde yüzleşmeniz gereken sorunlara gerçekçi bir şekilde yaklaşmalısınız.

Geçmişte tekrarlanan hatanın aynısı önünüze geliyorsa artık seçimlerinizi de doğru yapmanız gerektiğini göreceksiniz. Etik değerleri sorgulayacağınız, sonradan pişman olacağınız adımlar atmamalısınız.10-11 Kasım tarihlerinde ilişkinizi dönüştürmek ve ileriye taşımak adına önemli kararlar alabilirsiniz.

HAFTANIN MOTTOSU:

“Karanlıktaysan, gölgen bile seni yalnız bırakır.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.