Asla rehavete kapılmayalım

Asla rehavete kapılmayalım

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler "Dinamik Denetim Modeli" kapsamında denetimlerini sürdürüyor. Kaymakam Güler, “sanki Korona bitti her şey yoluna girdi gibi bir rahatlama var rehavete asla kapılmamalıyız. ”dedi.

"Dinamik Denetim Modeli" kapsamında Kaymakam Mustafa Güler, Belediye Başkan Yardımcısı Selamet Güner, Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, Gebze Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memurları ve Gebze Belediye Başkanlığında görevli zabıtalar ile birlikte denetimler gerçekleştirildi. 

KURALLARA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM

Kaymakam Güler; "Vatandaşlarımızı Bakanlığımızın belirlediği çerçevede Koronavirüs salgınının yayılımını önlemek ve vaka sayısını düşürmek adına denetliyor, onları Koronavirüs hakkında bilgilendiriyoruz. Kocaeli  yüksek riskli grupta bulunuyor. Rengimizi maviye çevirmek halkımızın elinde.  Ancak son günlerde vaka sayısındaki artışımız  bölgemizi Kırmızı  Bölgeye doğru taşımaktadır. Buna dur demek hepimizin gayretine ve fedakarlığına bağlı olan bir şey, birlikte kurallara uyalım uymayanları uyaralım.

TEMİZLİK, MASKE VE MESAFE 
Hepimiz birlikte temizlik, maske ve mesafe kurallarına uymalıyız. Bugün kısıtlamaların esnetildiği ilk Cumartesi olmasından dolayı halkımızın çoğunluğu kendini dışarı attı. Bazı mekanlarda maalesef sanki Korona bitti her şey yoluna girdi gibi bir rahatlama var rehavete asla kapılmamalıyız. 
Rehavete kapılıp, kurallara uymayıp salgın bitmiş gibi davranırsak bu serbestlik uzun ömürlü olmayacaktır." dedi. 

HATALARIN DEVAMINDA CEZA

Pazar yerleri, çay ocakları,  kahvehane ve lokantalarda denetim gerçekleştiren ekip halkımızı bilinçlendirirken eksikliği görülen iş yerlerine ikazlarda bulundu. Hatalarda ısrar edilmesi halinde cezai müeyyide uygulanacağını  kendilerine ifade etti.

2-105.jpeg3-068.jpeg4-055.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.