“Aşk Olsun Sana Çocuk” ayakta alkışlandı

“Aşk Olsun Sana Çocuk” ayakta alkışlandı

 Samsun Sanat Tiyatrosu, “Aşk Olsun Sana Çocuk” adlı belgesel oyunu, Eğitim-Sen Gebze Şubesi tarafından organize edilen programda sahneledi. Gebze...

 

Samsun Sanat Tiyatrosu, “Aşk Olsun Sana Çocuk” adlı belgesel oyunu, Eğitim-Sen Gebze Şubesi tarafından organize edilen programda sahneledi.

 

Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde önceki akşam sahnelenen oyunu izlemeye Eğitim-Sen Gebze Şube Başkanı Güngör İrdem ve çok sayıda davetli katıldı. Oyun öncesinde bir konuşma yapan Eğitim-Sen Gebze Şube Başkanı Güngör İrdem, “AKP hükümeti yaşamın her alanını kamplaştırıp dinselleştiriyor. Açıkladıkları demokratikleşme paketinde kılık kıyafet serbestîsi adı altında sadece türban serbestliği çıkarıldı. Buna karşılık olarak bizler bugünden itibaren serbest kıyafetlerle okullara gidiyoruz. Bu eylemimizi sürdüreceğiz” dedi.

 

BEĞENİYLE İZLENDİ

 

Eğitim-Sen Gebze Şube Başkanı Güngör İrdem’in konuşmasından sonra “Aşk Olsun Sana Çocuk” adlı belgesel oyunu sahnelendi.  Samsun Sanat Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Yaşar Gündem’in oyunlaştırıp yönettiği oyunda Gündem ayrıca oyunda Deniz Gezmiş’in avukatı rolünü de üstlendi. Oyunda diğer rolleri Elif Sarı, Kenan Güler, Uğur Taşkın, Eyüp Gülmez, İbrahim Coşkun, Serkan Çelik, Özgür Gündem ve Erol Yılmaz paylaştı. Nedim Yılmaz (Müzik), İhsan Bengier (Kareografi), Erol Yılmaz (Dekor), Oğuz Özköroğlu (Afiş tasarım), Gülşah Bostan (Fotoğraflar), Özüm Aktaş (Işık kumanda), Mustafa Gökhan Cengiz (Ses kumanda) ve Gizem Gen (Sinevizyon kurgu)yu üstlendi. Oyununu sonunda çok sayıda kişi oyunu beğeniyle izlerken oyun bitiminde Samsun Sanat Tiyatrosu’nun oyuncularına ayakta alkışladı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.