Aşılamada ikinci aşama

Aşılamada ikinci aşama

Gebze’de aşılamada ikinci aşamaya geçildiğini belirten Kaymakam Mustafa Güler, huzurevini ziyaret etti.

Kaymakam Mustafa Güler, İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu ile birlikte Gebze’de bulunan Huzurevi’ni ziyaret etti.

Korona virüs ile mücadele kapsamında sağlık çalışanlarının aşılama çalışmaları devam ederken, ikinci aşama olarak bugün de Huzurevi’nde kalan yaşlılar ile huzurevi çalışanlarına aşının ilk dozu uygulanmaya başlandı.

YAŞLILARIMIZI EN İYİ ŞEKİLDE KORUMALIYIZ

Kaymakam Güler, koronavirüs salgını nedeniyle zor bir süreçten geçildiğini belirterek Huzurevlerinin daha fazla tedbir alınması gereken kuruluşlar olduğuna değindi, “Aşılama programının 1. aşamasının 2. adımına geçiyoruz. Virüsün yaşlılar üzerinde etkileri daha fazla. En iyi şekilde yaşlılarımızı korumalıyız. Dilerim milletimiz adına bu aşı güzel bir vesile olur ve bu virüsten biran önce kurtuluruz” dedi.

HUZUREVİ SAKİNLERİNE AŞI UYGULANDI

Huzurevi Müdürü Yıldız Özer, korona virüsün yaşlıları daha fazla etkilediğini belirterek, “Yaşlılarımızın pandemi dönemi boyunca titizlikle tüm ihtiyaçları giderildi. Aşı uygulamasında öncelikli olarak gördükleri için devletimize teşekkür ediyoruz” dedi. İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı ekipler gelerek, burada kalan 32 yaşlımız ile tüm huzurevi çalışanımıza aşı uygulandı. Aşı olan huzurevi sakinleri, “Kendimizi çok iyi hissediyoruz, Devletimize biz yaşlılara öncelik tanıdığı için teşekkür ediyoruz” dedi.

4-044.jpeg

5-027.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.