Artvin Bal ve Kültür Şenliği 8 Eylül’de

Artvin Bal ve Kültür Şenliği 8 Eylül’de

Körfez Artvinliler Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenecek olan Kültür Bakanlığı tarafından desteklenen 1. Artvin Bal ve Kültür Festivali için hazırlıklar devam ediyor.

8 Eylül tarihinde İlimtepe Mesire Alanı'nda düzenlenecek olan ve Artvin yöresinin ünlü sanatçı ve müzisyenlerinin katılacağı programın hazırlıklarının devam ettiğini belirten Körfez Artvinliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Nihat Tekgümüş şunları kaydetti: 
“Yapacağımız bu programla hemşerilerimiz başta olmak üzere bütün Kocaeli halkı eğlenceye doyacak. Çok önemli ve ülke genelinde tanınan Artvinli sanatçılarımız sahne alacak. Bu festivalde, Artvin yöresinin dünya çapında tanınan ballarının tanıtımı; bu sektör üzerine hizmet veren kooperatif yetkilileri tarafından yapılacak.  Aynı zamanda Artvin'de ki üst düzey yetkilileri bu programa katılarak; programımızı onurlandıracaklardır. Bu program, Körfez'de bir ilk olma özelliğini taşıyor. Kültür Bakanlığı tarafından desteklenen bu program,  Körfez'in tanıtımı açısından da çok önemlidir. Programa bütün Kocaeli halkını davet ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.