Arslanbey süper oldu

Arslanbey süper oldu

Birinci Amatör Küme Play-Off’ta Bahçecikspor ile Arslanbey Organize Sanayispor arasındaki mücadeleyi 1-0 kazanan bordo mavili ekip Amatör Süper Lige yükselen son takım oldu.

ARSLANBEY’İ UTKU UÇURDU
Birinci Amatör küme Play-Off son maçında Amatör Süper Lig’e yükselme mücadelesinde büyük bir çekişme yaşandı. Körfez Esentepe Stadı’nda Bahçecikspor ile Arslanbey Organize Sanayispor karşı karşıya geldi. Maça hızlı ve atak başlayan Arslanbey Organize Sanayispor, 7’nci dakikada Utku’nun şık golü ile 1-0 öne geçti. Golden sonra toparlanan Bahçecikspor bulduğu gol pozisyonlarında etkili olamadı. Maçın ilk yarısı 1-0 Arslanbey Organize Sanayispor’un üstünlüğü ile bitti.
BAŞKANDAN 10 BİN TL PRİM
Maçın ikinci yarısında 1-0’lık galibiyeti korumak isteyen Arslanbey Organize Sanayispor, orta alan ve savunmada rakip takımın forvet oyuncularına geçit vermedi. Büyük bir çekişme ve heyecan içinde geçen mücadelenin son dakikasına kadar kıran kırana geçen maçın sonunda ilk yarıda bulduğu tek golle Arslanbey Organize Sanayispor maçı 1-0 kazanarak adını Amatör Süper Lig’e yazdıran son takım oldu. Maçın sonunda Arslanbey Organize Sanayispor Başkanı Şükrü Arslan takım futbolcularına 10 bin TL pirim sözü verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.