Arsa takasının peşini bırakmıyor 

Arsa takasının peşini bırakmıyor 

 **CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya,  belediyenin arsa sahipleri ile yaptığı protokolü mahkemeye delil olarak sunduklarını belirterek,...

 

**CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya,  belediyenin arsa sahipleri ile yaptığı protokolü mahkemeye delil olarak sunduklarını belirterek, konunun takipçisi olduklarını söyledi.

CHP Çayırova ilçe başkanlığı tarafından Atatürk mahallesinde kaymakamlık yeri olarak bilinen arsanın , Atatürk mahallesi ile akse mahallesi sınırında  bulunan arsalar ile takas edilmesine kamu zarararı gerekçe gösterilerek dava açılmıştı. Uzun süredir kamu oyunu meşgul eden önce belediye meclisinden satış kararı alınan ancak satış kararı  iptal edilmeden bir sonraki mecliste ise takas kararı alınan takasın usulsuz ve kıymet açısından birbine denk olmadığını ileri süren CHP li meclis üyeleri, kıymet takdir komisyon raporunu ve bu takasla ilgili bir protokolun olup olmadığını sormuşlardı , verilen cevapta yazılı bir protokol’un bulunmadığı belirtilmişti.

BELEDİYENİN YOK DEDİĞİ PROTOKOL ORTAYA ÇIKTI

Yapılan açıklamada , Çayırova belediye Başkanı ve belediye yönetimi ısrarla sormamıza rağmen yapılmış resmi bir sözleşmenin bulunmadığını ısrarla söylemelerine rağmen , 2014 yılında yani Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin  2014 yılı mart ayında yapılan belediye seçiminin hemen sonrasında , göreve gelir gelmez ilk iş olarak arsa sahipleri ile takas protokolu yapması düşündürücüdür. CHP Çayırova ilçe örgütü olarak konuyu takip ediyoruz,ilgili takas protokolunu mahkemeye ek delil olarak sunduk, takası yapılan arsa sahipleri ile ilgili çok önemli ilişkileri , belgeleri ile kamuoyunun bilgisine sunacağımızı belirtmek istiyoruz dendi.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.