Arıza giderildi, su verilmeye başlandı

Arıza giderildi, su verilmeye başlandı

İSU tarafından yapılan açıklamaya göre Gebze’de su öğleden sonra kademeli olarak verilmeye başlandı.

İSU tarafından yapılan açıklama şöyle:

"Gebze bölgesinde İller Bankası tarafından imalatı yapılmış olan 1200 mm CTP (Cam takviyeli plastik boru) bölgeye hizmet vermektedir. Son zamanlarda mevcut boru üzerinde sık sık arızalar oluşmakta ve uzun kesintilere sebebiyet vermektedir. Yaşanan arızaların önüne geçebilmek için bölgede 1300 mm çapında çelik boru deplase çalışması geçtiğimiz Nisan ayı içerisinde tamamlanmış olup pandemi süreci içerisinde devreye alınmamıştı.

 

Gebze Bölgesinin içmesuyu ihtiyacını karşılayan 1200 mm CTP ana isale boru hattı üzerinde 2 Temmuz tarihinde meydana gelen arızaya Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü ekiplerimiz ivedilikle müdahale etmişlerdir. Yapılan çalışmalar sonucunda Gebze ilçemizde bugün saat 11:00 itibariyle çalışma tamamlanma aşamasına gelmiş olup, öğleden sonra kademeli olarak su verilmeye başlanmıştır.

 

2 Temmuz tarihinde yaşanan arıza ile birlikte 1300 mm çelik boru hattımız 3 noktada bağlantıları yapılarak devreye alınmış olup mevcut CTP hat üzerinde 2 farklı noktada oluşan arızalar giderilmiştir.

 

Gebze bölgesinde yaşanan kesinti süresince ileride yaşanabilecek arızaların önüne geçebilmek için ekiplerimiz tüm çalışmaları eksiksiz bir şekilde gerçekleştirmiştir.

 

Abonelerimizin su kesintilerine karşı göstermiş olduğu anlayıştan dolayı teşekkür ederiz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum