Araymond çalışanlarından örnek davranış

Araymond çalışanlarından örnek davranış

Araymond Bağlantı Elemanları Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. çalışanları Gebze Belediyesi ve EM Plastik Geri Dönüşüm firmasının desteği ile atık toplama etkinliğini gerçekleştirdi.

Taysad Organize Sanayi bölgesinde bulunan ve otomotiv sektörüne plastik bağlantı elemanları ve montaj çözümleri sunan yüzde yüz Fransız şirketi olan Araymond Bağlantı Elemanları Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. çalışanları örnek bir çalışmaya imza attı. Araymond Bağlantı Elemanları Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Fransız firması olması Avrupa Sürdürülebilir Kalkınma Haftası için dün farkındalık çalışması yaptı. 15 kişilik Araymond Bağlantı Elemanları Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. personeli Gebze Belediyesi’nin desteğini alarak Eskihisar Feribotlarının olduğu bölgede atık toplama etkinliği gerçekleştirildi.

 

EN İYİ GRUP SEÇİLDİ

Yapılan çalışmayla ilgili olarak firma yetkilileri, “Amacımız Avrupa Sürdürülebilir Kalkınma Haftası (ESDW) boyunca çevre sorunlarına odaklanarak farkındalık yaratmak ve bunu daha çok kişinin görmesini sağlamak. Amacımız çevre sorunlarına odaklanmak ve farkındalık çalışması yapmaktır. Araymond Global tarafında bir çok ülkenin katıldığı bu farkındalık çalışmasında Araymond Türkiye olarak en iyi grup seçildik. Eskihisar’da bir çok kişinin de yaptığımız çalışma ile ilgili sorular sorması ve bizlere teşekkür etmesi ayrıca farkındalık çalışmamızın ne kadar etkili olduğunu bizlere gösterdi. Sürdürülebilir bir gelecek için haydi sen de adım at!” şeklinde görüş belirttiler.

 

firma-2.jpeg

 

firma-3.jpeg

 

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.