Aras’ın FETÖ belgesini ekrana veremediler

Aras’ın FETÖ belgesini ekrana veremediler

YRP İl Başkanı Mehmet Aras, Akit TV’deki programda FETÖ ile ilgili bir belgeyi moderatöre sundu ama moderatör belgeyi ekrana veremedi.

Yeniden Refah Partisi genel başkan danışmanı ve Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras geçtiğimiz akşam Akit TV ekranlarından canlı olarak yayınlanan, Sabri Balaman ile ters kutuplar programına konuk oldu.
Partinin basın ofisinden yapılan açıklamaya göre, normalde 22.45 de başlaması planlanan açık oturum programı, yayına saatler kala 21.00’a çekildi. 21.30 da başlayan açık oturum gece 01.15 e kadar devam etti. Program yoğun izlediğinden dolayı, iki defa yayınlandı.
Programa Aras’ın haricinde, Akit gazetesi haber müdürü Murat Alan, tarihçi İsmail Öz, yüksek inşaat mühendisi Cevdet Şentürk ile Prof.Dr. Mehmet Fatih Altan da katıldı. Program boyunca Mehmet Aras’a üç kez söz verildi.
ARAS MODERATÖRE KIZDI!
Program başlangıcında kendisine söz verilen Aras; “Beni buraya ülke siyaseti ve dış politika konularını konuşmak üzere davet ettiniz, program başladı, konunun deprem olduğunu öğrendik” diyerek tepkisini dile getirdi.

ARAS’ IN VERDİĞİ BELGEYİ AÇIKLAYAMADI!
FETÖ gündeminin konuşulduğu esnada, Aras elinde çok önemli bir belge olduğunu, hiç tahmin bile edilemeyecek kişilerin, FETÖ ile ilişkisini ispat edebileceğini söyledi.
Program sunucusunun “Buyurun gösterin”, demesi üzerine Aras, “Ben gösterirsem ekrana verilmez. Alın siz gösterin diyerek” evrak dosyasını sunucuya uzattı. Aras’ın yardımı ile evrakı bulan sunucu, evraka baktıktan sonra, evrakı ekrana göstermeden Aras’ a geri verdi. Bu evrakın ne olduğu konusu program esnasında, sosyal medyanın gündemi oldu.
ÇOK YOĞUN TAKİP EDİLDİ
Akit tv ekranlarında canlı yayın sürerken, partinin tanıtım başkanlığına bağlı çalışan ekip de boş durmadı. Aras’ın canlı yayında söylediği cümleleri, fotoğraflar üzerine yazan ekip, “EfsaneBaşkanArasAkitTvde” etiketi ile sosyal medya platformlarında paylaştılar.
Canlı yayının ilerleyen saatlerinde durumu fark eden, moderatör Sabri Balaman, Aras’ a hitaben; “internette “EfsaneBaşkanArasAkitTvde” etiketi ile yoğun paylaşımlar yapılıyor, anlaşılan seveniniz çok” diyerek durumdan dolayı şaşkınlığını dile getirdi. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.