Aras yüksek gelen faturalara tepki gösterdi

Aras yüksek gelen faturalara tepki gösterdi

Yeniden Refah Partisi Gelen Başkan Baş Danışmanı ve Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras yüksek gelen elektrik faturalarına tepki göstererek, “İktidar 21. yüzyılda insanları muma, gaz lambasına muhtaç etti” dedi.

Yeniden Refah Partisi Gelen Başkan Baş Danışmanı ve Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Aras yaptığı açıklamada, “Her hafta semt pazarına gidiyorum. Fiyatlar çıldırmış durumda, vatandaşın bu fiyatlar ile alışveriş yapması mümkün değil. Pazarda patlıcan ve salatalık 30 lira, ıspanak 15, lahana 30 lira olmuş. Böyle giderse ülkede milli güvenlik sorunu çıkar. Ben iki asgari ücret tutarında emekli maaşı alan bir vatandaş olarak geçinmekte zorlanıyorum. Asgari ücret alan bir vatandaş nasıl geçinecek, ülkeyi yönetenler bunu düşünmüyor mu?

 

“VATANDAŞ MUMA FENERE MUHTAÇ OLACAK”

200 lira elektrik faturası ödeyen vatandaşımız bu gün 600 lira ödüyor. Vatandaş lamba yakarken içi cız ediyor. İktidar 21. Yüzyılda insanları muma, gaz lambasına muhtaç etti. Ülkede insanlar artık arabasına binemiyor, İzmit merkezinde önceden park yeri bulamıyorduk şimdi yollar bomboş. İktidar bu yüzyılda insanları tekrardan ata eşeğe muhtaç edecek. Akaryakıt fiyatlarına bir yılda 46 kez zam geldi. Geçen yıl 400 liraya dolan depo bu yıl 900 liraya doluyor. Ben 70 metrekarelik evimi ısıtamıyorum. Senin saray sıcak mı diye sordu?

 

“VATANDAŞA ÖDETECEKLER”

Ekonomi yönetimi çok kötü durumda, kaynaklar doğru kullanılamıyor, borçlar yanlış yönetiliyor. Hükümet dolar 3 lirayken borçlandı. 14 liradan ödüyor. Aradaki farkı vatandaşın sırtına yüklüyor. Ülkenin kurtuluş reçetesi olan kaynak paketlerini ve yatırımları iktidar ile paylaştık. İktidar bunları uygulasa 83 milyon bu derdi çekmeyecek. Ama iktidarın bunlar umurunda değil, ekonomi bakanı Londra’ da tefecilerden borç toplamaya uğraşıyor. Bunun faturasını da milletin sırtına yükleyecekler. Erdoğan çöp, çamur ve çukur ile belediye başkanı oldu. Yoksulluk, yolsuzluk ve yasaklar başbakan ve cumhurbaşkanı oldu. Öyle görülüyor ki, Erdoğan’ın gidişine, soygun, sömürü ve saray saltanatı neden olacak” dedi.

 

Haber: Ahmet Zeki AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.