“Aramıza fitne fücur sokmayacağız”

“Aramıza fitne fücur sokmayacağız”

AK Parti İzmit İlçe Teşkilatı'nın 62. genişletilmiş ilçe danışma meclisi toplantısında konuşan İl Başkanı Mehmet Ellibeş “Aramıza fitne fücur sokmayacağız” dedi.

İl Başkanı Mehmet Ellibeş ilk yerel seçimde İzmit burçlarında tekrar AK Parti’nin, AK Belediyeciliğin bayrağını dalgalandıracaklarını söyledi. 
Ellibeş şöyle konuştu: “AK Parti’yi milletin kendisi kurdu. Savunma sanayide yerli ve milli projelerimizi Türkiye Cumhuriyeti Devleti yapıyor. Muhalefet bunları yok sayıyor. Sömürgeci, emperyalist devletlerin etkisi altına kalmadan, dünya lideri Cumhurbaşkanımızın dik duruşu ile bu millet yapılanlara destek veriyor. 7. olağan kongre sürecimizde delege seçimlerini tamamladık. Delegeler bu ailenin içinden oldu. Yarın il, ilçe başkan ve yöneticiler sizlerin içinden olacak. Bu aileden biri veya birileri bu sorumlukları üstlenecek. Bize düşen Cumhurbaşkanımıza her zaman olduğu gibi en büyük desteği Kocaeli’den vermek. Kocaeli teşkilatları ilk günden beri en güçlü desteği örnek olacak şekilde verdi. Türkiye ortalamasının 5-6 puan üstünde en güçlü desteği sağlamıştır. Aramıza fitne fücur sokmayacağız.”toplanti-004.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.