“Aralarındaki yalnızca çıkar çatışması”

“Aralarındaki yalnızca çıkar çatışması”

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras Saadet Partisi’nde yaşanan tartışmalarla ilgili olarak, “Aralarındaki yalnızca çıkar çatışmasıdır” dedi.

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras dün il binasında basın toplantısı düzenledi. Mehmet Aras Saadet Partisi’nde yaşanan tartışmalara değinerek, “Bilindiği üzere Oğuzhan Asiltürk parti genel başkanlığını, Dr. Fatih Erbakan’ a kaptırmamak için partiyi dünürü olan Temel Karamollaoğlu’na emanet etti. Partiyi önce dünürler partisine çevirdiler. Şimdi de parti de dünürler kavgası çıkardılar. Bugün aralarındaki anlaşmazlığın hiçbir fikirsel boyutu yoktur.

“GÜNDEMDEN HABERLERİ YOK”

Aralarındaki yalnızca çıkar çatışmasıdır.  İki dünürün, ne parti tabanının hassasiyetlerin den, ne de halkın gündeminden haberleri yoktur.  Bu ikilinin herhangi bir siyasi oluşumla ittifak yapmaları halinde peşlerinden götürebilecekleri kimse de yoktur. Bu iki dünür ülkenin siyasi havasını da doğru okuyamamaktadır. Bir tarafta halkın büyük çoğunluğunun sakındığı CHP, diğer tarafta Erdoğan’ın altından üçe ayrılmış AKP- MHP koalisyonu.  Milli görüşçüler bu ikisinden hiç birini tercih etmezler. İşte o yüzden milli görüş tabanının yapacağı partiyi iki dünüre bırakıp, Yeniden Refah Partisi’ne katılmaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.