Aracını denize sürdü, ‘moralim bozuktu’ dedi

Aracını denize sürdü, ‘moralim bozuktu’ dedi

Körfez’de önceki gün akşam saatlerinde görenleri hayrete düşüren bir olay yaşandı. Hızla sahile gelen ve aracını denize sürdükten sonra kıyıya çıkan sürücü, bir sigara yakıp, olay yerinden uzaklaştı.

Körfez Mimar Sinan Mahallesi Sahil Caddesi'nde önceki gün akşam saatlerinde oldukça ilginç ve görenleri hayrete düşüren bir olay yaşandı. Henüz kimliği öğrenilemeyen bir sürücü,  kullanmış olduğu 34 ZE 3149 plakalı aracı ile hızla sahil kenarına gelip, hiç beklemeden denize sürdü. Aracın büyük bir bölümü denize girdikten sonra içerisinden çıkan ve bir sigara yakalan sürücü, görgü tanıklarının ifadesine göre, daha sonra da ardına bakmadan olay yerinden uzaklaştı. Olayı gören ve şaşkına dönen vatandaşlar hemen durumur 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.  Kısa sürede olay yerine polis, itfaiye ve 112 ekipleri sevk edildi.

 

HATIRLAMIYORUM MORALİM BOZUKTU

İtfaiye erinin özel kıyafet giyerek kontrol ettiği araç içesinden bulunan belgeler alındı. Araçta başka bir belgeye rastlanmazken, ekipler araç sahibine ulaşmak için çalışma başlattı.  Kısa sürede ulaşılan araç sahibi T.E,  moralinin bozuk olduğunu, hiçbir şey hatırlamadığını ve rahatsızlıklarının bulunduğunu söylediği öğrenildi.  Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Haber: Abbas ÇAKAR 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.