Arabada sinema etkinliği bu hafta Başiskele’de

Arabada sinema etkinliği bu hafta Başiskele’de

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği “Arabada Sinema” etkinliği Başiskele ilçesi ile sürüyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından, vatandaşların keyifli vakit geçirebilmesi için hayata geçirilen Arabada Sinema etkinliği “7. Koğuştaki Mucize” filmi ile bu hafta Başiskele ilçesinde düzenlenecek. Etkinlik 25 Haziran Perşembe günü saat 21.00’da Başiskele Sahili, Naila Kafe karşısı açık otoparkta gerçekleştirilecek.

 

ÜCRETSİZ İKRAMLAR OLACAK

Etkinlikte vatandaşlar filmin sesini kapalı devre radyo sistemiyle 101.50 frekansından dinleyebilecek. Ayrıca filmi izlemek için gelenlere ücretsiz olarak sinemanın vazgeçilmezi patlamış mısır ikramında bulunulacak. İzmit, Gebze, Körfez, Derince, Kandıra ve Kartepe ilçelerinde düzenlenen arabada sinema etkinlikleri vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanmıştı. Etkinlikte arabalar arasında da sosyal mesafe kuralına uyularak vatandaşların kurallar çerçevesinde bir sosyal aktivitede buluşması ve keyifli zaman geçirmeleri sağlanıyor. 

 

OYUNCU KADROSU

Yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin'in üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Aras Bulut İynemli, Nisa Sofiya Aksongur, Celile Toyon, İlker Aksum, Mesut Akusta, Deniz Baysal, Yurdaer Okur gibi isimler yer alıyor 7. Koğuştaki Mucize, 7 yaşındaki kızı ile aynı zeka yaşına sahip bir babanın adalet arayışını konu ediyor. Dramatik sahneleriyle izleyiciye duygusal anlar yaşatan film 2 saat 12 dk sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.