Arabacı’dan Gebze Belediyesi’ne zor sorular

Arabacı’dan Gebze Belediyesi’ne zor sorular

Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Hasan Arabacı Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyügöz'ün ‘Sessiz devrim yapıyoruz’ sözlerine tepki göstererek, “Eş, dost hemşeri belediyeciliği ile sessiz devrim yapıyorsunuz?” diye sordu.

Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Hasan Arabacı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Sayın Zinnur Büyükgöz toplantınızda Gebze de sessiz devrim yaşıyoruz demişsiniz. Sizi ayrıca tebrik ediyorum. Yağmur yağdığında esnafın yaşadığı sorunla bir devrim yaşattınız. Kar yağdığında çalışmayan iş makinaları ile bir devrim yaşattınız, ulusal gazeteye Gebze uçuyor diye haber yaptırıp, yatırım yapmanız gereken parayı yerele harcamanız gerekirken gazetelere ödeyerek uçan bir Gebze ile devrim yaşattınız. Dışarıdan başkan yardımcıları getirerek ve belediyeye gerekli olan malzemeleri Gebze esnafından değil de İstanbul ilçelerin den sipariş vererek sessiz bir devrim yaşattınız.

“ATAYARAK MEMUR YAPILMIŞTIR”

Zabıtaların esnaf dövmesi ile TV kanallarına haber olarak devrim yaşattınız. H. K.’yi işçi kadrosundayken, müdür vekili olabilmek için işten çıkartıp 1 gün sonra özel kalem müdürü olarak atayıp, ardından memur yapılarak destek hizmetleri müdürlüğüne müdür vekili olarak görevlendirdiniz. Hemen akabinde, bu kez asaleten müdür olarak atayabilmek için başkan yardımcısı kadrosuna atayarak gölge başkan yardımcısı da yaptınız. Bekliyoruz ki ardından asaleten de atama yapılsın. Çekinmeyin sessiz sessiz devrim yapın. H. K.y’in ardından bu kez de Marmara uzmanlar şirketinde işçi olarak belediye kültür müdürlüğünde halen çalışan B. D....ci’de yine aynı şekilde özel kalem müdürlüğüne atayarak memur yapılmıştır.

“BU GÖREVİ HAK EDEN KİŞİLER Mİ?”

Maşallah o kadar sessiz yaptınız ki, evraklarıyla açıklama yapmamıza rağmen çok sessiz kalmanız devrimin nasıl yapıldığını göstermiş olduğunuz. Gerçekten tebrik ederim çok sessiz devrimleriniz var. Simdi soruyorum vicdanınız da bu yapmış olduğunuz atamalarda da sessiz mi? Ayrıca bu kişiler gerçekten bu görevi hak eden kişiler mi? Eş, dost hemşeri belediyeciliği ile sessiz devrim yapıyorsunuz. Bu kadar üniversite mezunu boş gezerken, belediye de işçi statüsünde çalışan işçileri memur yapmak ve makam vermeyi hangi vicdan kabul eder. Nasıl bir devrim anlayışınız var, bizim bildiğimiz devrim, halka ve hakka yansır, eşe dosta değil. Ayrıca daha önce belediye de bu evrakı kim sızdırdı diye araştıracağınıza, Hz Ömer'in hayatını araştırsaydınız, vicdanınıza da devrim yaşattırdınız” dedi.

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.