Antrenörler seminere katıldı

Antrenörler seminere katıldı

TÜFAD Kocaeli Şubesi’nin düzenlediği Antrenör Gelişim Semineri Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kongre merkezinde gerçekleştirildi.

YOĞUN KATILIM
TÜFAD Kocaeli şubesi üyesi UEFA A, UEFA B ve profesyonel kaleci antrenörlerinin katıldıkları sürekli antrenör gelişim seminerine TRT programcısı Erdoğan Arıkan, Futbol yorumcusu Ali Gültiken, Scout uzmanı Tarkan Batgün, Mentör Turgay Biçer ve TFF Eğitmeni Nur Mustafa Gülen eğitim verdiler. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Çakmak, Eski Merkez Hakem Kurulu Başkanı Mustafa Çulcu, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın ve Kocaeli Şubesi Üyesi antrenörleri toplantıya katıldılar.
15 KREDİ ALMALILAR
Seminerin açılış konuşmasını yapan TÜFAD Kocaeli şube başkanı Remzi Demirer, TÜFAD genel merkezini antrenör gelişim seminerlerini zorunlu ve sürekli olmak üzere iki bölümde yaptığını vurguladı ve UEFA A, UEFA B Profesyonel kaleci antrenörlerinin bundan böyle sürekli gelişim seminerlerine katılmaları gerektiğini, her seminerin 5 kredi verdiğini, toplam 15 kredi almaları gerektiğini söyledi. Remzi Demirer Grasroots TFF C ve Amatör kaleci antrenörlerinin ise iki yılda bir yapılacak olan zorunlu antrenör seminerlerine katılacaklarını belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.