Antrenör adaylarına sürpriz ziyaret

Antrenör adaylarına sürpriz ziyaret

Kocaeli Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğretim görevlileri Nihan Su ve Murat Son antrenörlük eğitimi bölümü futbol uzmanlık dersi alan öğrencileri ziyaret etti.

SAHAYA İNDİLER
Türkiye Futbol Federasyonu ve Kocaeli Futbol Antrenörler Derneği işbirliği ile ilimizde düzenlenen TFF C Antrenörlük kursunu Kocaeli Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nde görev yapan öğretim görevlileri Nihan Su ve Murat Son antrenörlük eğitimi bölümü futbol uzmanlık dersi alan öğrencileri ile birlikte ziyaret etti. Kursun TFF antrenör eğitimcileri Nedim Karadeniz ve Serhat Sütlü ile bilgi paylaşımları yapılarak saha çalışmaları yerinde gözlediler.
TÜFAD İLE İŞ BİRLİĞİ
Kocaeli Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğretim görevlileri Nihan Su ve Murat Son kursun eğitmenlerine öğrencileri adına verimli bir gün geçirdiklerini belirterek bu imkanı sağladıkları için teşekkür ettiler. Futbol uzmanlık dersini alan öğrenciler kurs eğitmenlerine kentimizin simgesi pişmaniye ikram ettiler.  Öğretim görevlileri Nihan Su ve Murat Son TÜFAD Kocaeli Şube Başkanı Remzi Demirer’i makamında ziyaret ederek Üniversite ile TÜFAD işbirliğine vurgu yaparak futbol uzmanlık öğrencileri ile ilgili karşılıklı görüş ve öneriler iletilerek önümüzdeki süreç için planlamalar yapılmasını kararlaştırdılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.