Antikapitalist Müslümanlar Kocaeli’nde iftar açtı

Antikapitalist Müslümanlar Kocaeli’nde iftar açtı

Kocaeli Barış Platformu ve Antikapitalist Müslümanlar, İzmit’te ilginç organizasyonlara imza attı. Kurulan iftar sofrasında; muhafazakârlar, solcular,...

Kocaeli Barış Platformu ve Antikapitalist Müslümanlar, İzmit’te ilginç organizasyonlara imza attı. Kurulan iftar sofrasında; muhafazakârlar, solcular, liberaller ve demokratlar bir araya geldi.

Antikapitalist Müslümanlar ve Kocaeli Barış Platformu, önceki gün Seka Park Uçurtma Tepesi’nde oruç açtı. İftar yemeğine; Kocaeli Barış Platformu Sözcüsü Dr. Ömer Faruk Gergerlioğlu, üyeler Musa Taşçı, Yusuf Aygün, Bekir Kaleahıskalı, Hüseyin Gülseven, İsmail Lüleci, Kocaeli Barosu Başkanı Tamer Solakoğlu, Kocaeli Üniversitesi Öğretim Üyesi Yücel Demirer, Antikapitalist Müslümanlar ve aileleri katıldı. Çimenlere serdikleri hasır ve gazete kâğıtları üzerinde iftar yapan platform üyeleri, birlikte oruç açtı. Platform sözcüsü Dr. Ömer Faruk Gergerlioğlu, iftar sonrası yaptığı konuşmada barış ve beraberliğe vurgu yaparak, “Bizim soframız herkese açık” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.