Antalya’da Kocaeli rüzgarı esiyor

Antalya’da Kocaeli rüzgarı esiyor

Antalya’da 9’uncusu düzenlenen Uluslararası Masterler Cup’ta ilimizi bu yılda Gölcük, Kocaeli, Gebze, Darıca ve Kartepe Masterler temsil ediyor.

gebze-masterler.jpgTemsilcilerimizden Kocaeli, Kartepe ve Gölcük turnuvaya galibiyetlerle başladı.

TURNUVA RENKLİ BAŞLADI

 Antalya’da Fanatik Tour genel koordinatörü Mehmet Hakan Onkur önderliğinde bu yıl 9’uncusu düzenlenen Uluslararası Masterler Cup yine büyük heyecana sahne oluyor. Antalya Lara Kundu bölgesinde düzenlenen turnuvaya ilgi her geçen yıl artıyor. Bu yıl turnuvaya 48 takım katılırken ilk gün grup maçları oynandı. Oldukça çekişmeli ve bir o kadar renkli görüntülere sahne olan ilk grup maçları izleyenlerin takdirini kazandı. 9 ile 13 Mayıs tarihleri arasında 4’erli 12 grupta oynanacak maçlarının ardından grubunu birince tamamlayacak ve en iyi ikinci dört takım çeyrek finale yükselecek. Turnuva yarı final ve final maçlarının ardından tamamlanacak.

KOCAELİ FARKLI KAZANDI

 PGS Kremlin Palace Otel’de düzenlenen Uluslararası Masterler Cup’ta geçtiğimiz yıl ilimizi başarıyla temsil eden Gölcük, Kocaeli ve Kartepe Masterler bu yılda şampiyonluk için mücadele ederken bu yıl turnuvaya Gebze ve Darıca Masterler’de katıldı.  Turnuvanın ilk grup maçına çıkan Kocaelispor Masterler rakibi Tunus temsilcisi Bangue Centrale Masterler takımını Nuri ile Murat Çolak, Haydar, Engin ve Tuncay’ın golleriyle 5-1 mağlup ederek turnuvaya galibiyetle moralli başlangıç yaptı. Kocaelispor Masterler takımı geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon turnuvada şampiyonluk için yine ilk sırada gösterilen takımların başında geliyor.

DARICA VE GEBZE MAĞLUP

İlimizi temsilen PGS Kremlin Palace Otel’de düzenlenen turnuvaya katılan Darıca Masterler rakibi Ferizaj Kosova Masterler karşısında iyi mücadele etmesine rağmen maçın son dakikalarında kalesinde penaltıdan gördüğü golle 1-0 mağlup oldu.  Gebze Masterler ise rakibi FMF Moldova Masterler karşısında oldukça çekişmeli geçen maçta 2-1 mağlup oldu. Bu karşılaşmada FMF Moldova Masterler’den iki oyuncu kırmızı kart görürken maçın son bölümünde Gebze Masterler kalecisi Tayfun ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek yerini yedek kaleci Ali’ye devretti. Fakat Gebze ve Darıca turnuvaya mağlubiyetlerle moralsiz başlangıç yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.