Anne Marie’den Dilovası’ndaki çevre kirliliği düeti

Anne Marie’den Dilovası’ndaki çevre kirliliği düeti

Cizreli Mehmet'den sonra Dilovalı AbdullahAnne Marie’den Dilovası’ndaki çevre kirliliği düeti İnternet üzerinden İngiliz şarkıcı Anne Marie ile...

Cizreli Mehmet'den sonra Dilovalı Abdullah

Anne Marie’den Dilovası’ndaki çevre kirliliği düeti

 

İnternet üzerinden İngiliz şarkıcı Anne Marie ile yaptığı düetle ünlenen Cizreli Mehmet’in ardından Dilovası’nda oturan Abdullah Şahin de Anne Marie ile Dilovası’ndaki kirlilik üzerine bir düet yaptı.

Dilovası’nda oturan Abdullah Şahin (28) internet üzerinden İngiliz şarkıcı Anne Marie’nin şarkısına Dilovası’ndaki çevre kirliliğini dile getirerek düet yaptı. İnternet üzerinden İngiliz şarkıcı Anne Marie’nin yaptığı düetle ilgili olarak bir açıklama yapan Abdullah Şahin, “Evli 4 çocuk babasıyım. Dilovası'ndaki bu kirli havadan dolayı çocuklarımız her gün hasta oluyor. Kanser olan insanlar var. Dilovası'ndaki insanlar yıllardan beridir seslerini yetkililere duyurmaya çalışıyor. Lakin herkes bu duyuruya sessiz kalıyor ve sağır kalıyor. Kimse bu insanlar burada bu pisliğin içinde bu dumanın içinde kömür tozların içinde nasıl yaşıyor diye sormuyor.

 

 

İNSANLARIMIZ KANSERDEN ÖLÜYORLAR

Son dönemde yaşlılarımızın kanser hastalığından dolayı öldüğünü sıkça görmekteyim. Onun için Dilovası halkına nasıl yardımcı olmak için  sosyal paylaşım sitelerinde Anne Marie ile düet yapıp paylaşmak istedim. Yıllardan beridir yaptığımız şikâyetler neticesinde çevreci örgütler konu ile ilgili Dilovası'na ne zaman gelseler siyasetçiler ve fabrikatörlere hava kirli konusu önceden söylenip fabrikaların üretimini durdurup gelen denetleyicileri tertemiz bir hava sunuyorlar. Böylece kirli havayı genellikle gece geç saatlerde dışarıya salıyorlar. 2017'nin sonlarında mahallemizde Dilovası'nda ölenlerin çoğunluğu hatta yüzde doksanı kanser vakası teşhisi konuluyor.” dedi.

Haber:  Meral Erdoğan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.