“Ankara’ya çıkarma yapacağız”

“Ankara’ya çıkarma yapacağız”

 İYİ Parti 1 Nisan Pazar günü Ankara Kapalı Spor Salonu’nda olağanüstü kongreye gidiyor.İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur olağanüstü...

 

İYİ Parti 1 Nisan Pazar günü Ankara Kapalı Spor Salonu’nda olağanüstü kongreye gidiyor.

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur olağanüstü kurultay öncesi gazetemize özel açıklamalarda bulunarak, “1 Nisan Pazar günü Ankara da gerçekleştireceğimiz kongre, tam bir demokrasi şöleni şeklinde geçecektir.

MİLLETİMİZİN BEKLENTİSİ BÜYÜK

İstiklal Marşımıza, çakma beste arayışında olanlara karşı; Ankara’dan binlerce İYİ Partili en coşkulu şekilde Türk İstiklal Marşını okuyacak ve Türkiye Cumhuriyetinin kurucu değerlerinden rahatsızlık duyanların kulaklarını sağır edecektir. Ülkemizin her tarafından yoğun bir katılım olacaktır. Milletimizin İYİ Parti’den beklentisi büyüktür. Bu durumu bizzat sokakta ve sahada görmekteyiz. Tek endişemiz seçim güvenliği ile alakalıdır. Bu konuda da çeşitli tedbirler alacağız.

GEBZE’DEN 3 OTOBÜS

Gebze olarak üç otobüs planlamıştık, ancak gelen talep doğrultusunda otobüs sayısını beşe çıkarmak durumunda kaldık. Yönetici arkadaşlarımız kendi özel araçlarıyla gitmek zorunda kalacaklar. Yine İzmit, Körfez ve Darıca’dan da benzer sayılarda otobüsler hareket edecektir. Araçlarımız Cumartesi Gecesi saat 01.00’da Gebze Halk Bankası önünden hareket edecektir. Bu şölene tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz.” dedi.

 

Haber: Hanifi Surun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.