Ankaragücü’ne kilitlendik

Ankaragücü’ne kilitlendik

Kocaelispor, sezonun 21.hafta mücadelesinde konuk edeceği MKE Ankaragücü maçının hazırlıklarını kısıtlı kadro ile sürdürüyor.

Kocaelispor, bu akşam evinde oynayacağı MKE Ankaragücü maçının hazırlıklarını Körfez Brunga Tesisleri’nde sürdürüyor. Soğuk ve rüzgârlı bir havada geçen çalışmalar eksik kadro ile devam etti. Dino takımla birlikte çalışmalara katılırken, müsabakaya hızlı bir şekilde yetiştirilmeye çalışılıyor. Yeşil siyahlı temsilcimizde karantina sürecinde olan Cisse ve son maçta sakatlandığı öğrenilen Johanno Omolo ise çalışmalarda yer almadı. Cisse’nin yarın yapılacak testin sonucuna göre durumu belli olacak. Omolo’nun sakatlığı ile ilgili ise net bir açıklama yapılmadı.

 

HIRSLI ÇALIŞMA

Temsilcimizde kaleciler İsmet, Korcan ve Doğukan eksiksiz çalışmalarını sürdürdü. Futbolculardan Benhur Keser son akşam antrenmanında sol bacağından sakatlık yaşadı ve çalışmadan erken ayrıldı. Başarılı kanat oyuncusunun durumu MR sonucuna göre belli olacak. Ağırlıklı olarak taktik ve pas çalışması gerçekleştiren yeşil siyahlılar, mini kalede çalışmalarını sürdürüyor. Spor salonunda kuvvet ve ısınma çalışmasının ardından sahaya inen futbolcular, soğuk ve rüzgârlı havada zorlu mücadeleye hırslı bir şekilde hazırlanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.