Anibal’da yeni yapboz

Anibal’da yeni yapboz

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Karaosmanoğlu dönemi fiyaskolarından Anibal Sapağı’nda İlyasbey’e dönüş kapandı. Gebze Center Köprüsü’ne istikamet verildi. Uyarıya gerek görülmeyen uygulamada kaza riski var

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde İbrahim Karaosmanoğlu dönemi fiyasko ve kamu israfı projelerinden Anibal Sapağı’nda, imalat aşamasında yapılmayan Ar-Ge, inovasyon sapak faaliyete geçtikten sonra uygulanıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Yaşar Çakmak’tan edinilen bilgiye göre;

E5 üzerinde KBB Sporcu Eğitim Merkezi’ni geçtikten sonraki döner kavşakta İlyasbey Caddesi’ne yapılan dönüşler, yolun darlığından ötürü Gebze Center önünden Barış Mahallesi’ne doğru yönelecek araçlarda tıkanmaya sebep oluyordu.

Sapaktan İlyasbey Caddesi’ne dönüş bariyerle kapatıldı. Caddeye dönmek isteyenler şimdi Gebze Center önündeki köprü üzerinden dönüşle caddeye giriş yapabilecek.

KAZA RİSKİ VAR

Toplu taşıma araçları ve taksiler ile sapağı sıklıkla kullanan, geçişin kapandığını bilen sürücüler sağ şeritten direk köprüye doğru geçiş yaparken uygulamaya henüz alışamayan sürücüler sol şeritte seyrederken geçişi kapalı görünce, çok ani refleksle sol şeritten sağ şeride yöneliyor. Bu da anılan yerde trafik kazası riskini beraberinde getiriyor. Kavşağın trafiğe kapandığına dair yakın bir civarda görünür bir uyarı da dikkate çarpmadı.

Öte yandan kameralar ile kontrol edilen çalışmada edinilen sonuç, uygulamanın sürekli olup olmayacağına dair belirleyici olacak.

 

anibal-6.jpg

 

anibal-7.jpg

 

anibal-1.jpg

 

anibal-2.jpg

 

anibal-3.jpg

 

anibal-4.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum