Anaokulundan örnek proje

Anaokulundan örnek proje

Kartepe’de eğitim veren Derbent Anaokulu'nun idarecileri, öğretmenleri ve velileri, depremzedeler için hayata geçirdikleri “Bayramlığım Senin Olsun” projesi ile bir örnek projeye imza attı.

Depremin ilk gününden itibaren kendi imkanları ölçüsünde gerek nakdi gerek ayni gerekse kırtasiye yardımları ile deprem bölgesindeki ihtiyaçların karşılanmasında katkı sağlayan Derbent Anaokulu idareci, öğretmenleri ve velileri "Bayramlığım Senin Olsun " projesi ile bir örnek projeye daha imza attı. Proje kapsamında idareciler, öğretmenler, veliler ve öğrenciler Ramazan Bayramı’nda alacakları bayramlıkları deprem bölgesindeki çocuklara göndererek, ihtiyaç sahibi depremzede çocukları bu bayramda bir nebze sevindirebilme imkânı buldu.

EN DERİNDEN HİSSETTİLER

Bu projenin diğer bir kazanımı da yaşları 3 ile 5 arasında olan öğrenciler yardımlaşma ve paylaşma duygularını en derinden hissettiler. Okul müdürü Habib Mustafa Kuş “Bayramlığım Senin Olsun Projesi ile kendi bayramlıklarını depremzede yavrularımıza hediye eden okulumuz öğrencilerinin ve destek veren değerli velilerimizi kutluyorum. Birlikte daha güçlü ve güzeliz. Depremin yaralarını Kocaeliler olarak en iyi biz biliriz. Hiçbir çocuk bu acıları bir daha yaşamasın” şeklinde konuştu.

Haber: Abbas ÇAKAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.