Anaç, “Korkuyorlar, korkacaklar, korksunlar”

Anaç, “Korkuyorlar, korkacaklar, korksunlar”

 Çayırova Belediye Başkanlığı için CHP için halkın adayı olarak gösterilen ve ilçe 'de büyük hareketlilik başlatan CHP Çayırova...

 

Çayırova Belediye Başkanlığı için CHP için halkın adayı olarak gösterilen ve ilçe 'de büyük hareketlilik başlatan CHP Çayırova Belediye Başkan A. Adayı Dr. Mustafa Anaç'ın geçtiğimiz gün Çayırova'da her tarafa asılan afişleri yerinden sökülerek zarar verildi.

 

CHP Çayırova Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Anaç'ın her mahalleye asılan Afişleri önceki gece yerinden sökülerek zarar verildi. Mustafa Anaç taraftarları bu durum karşısında "Mustafa Hoca'nın aday olması anlaşılan birilerini korkutuyor. Ama korkunun ecele faydası yok. Mustafa Hoca bu ilçe için büyük şans. Bu şansı kimse yok edemeyecek. Bu afişlerin yerinden sökülerek Mustafa Hocanın çalışmaları sabote edildikçe bundan Mustafa Hoca ve CHP karlı çıkacaktır. Çünkü Mustafa Hoca için tüm mahalle birimlerimiz bir kaç gün içerisinde yapılan bu saldırı karşısında susmayacak aksine hem yapanları teşhir edecek hem de on bin bildiri ile tüm Çayırova halkına tekrar ulaşacağız" diyerek olaya tepki gösterdiler.

HALK HAREKETİ DÖNEMİ BAŞLAMIŞTIR

 

Konuyla ilgili gazetecilere açıklama yapan CHP Çayırova Belediye Başkan A.Adayı Mustafa Anaç ise "Biz Çayırova'da 89 ruhunu yaşama geçireceğiz. Şimdi Çayırova'nın her mahallesinden her kesimden insanlarımız CHP nin kazanması için çaba gösteriyorlar. Bir mozaik olan Çayırova'da tüm renkler ile biz bu kenti mutlaka alacağımıza inanıyoruz. Bunun için gece gündüz çalışıyoruz. Kimse bu çalışmalarımızı baltalayamayacak.  Provokasyonlar, küçük art niyetli detaylar bizi ve bu çalışmalarımızı  sekteye uğratamaz. Biz halkımızla çalışmalarımıza her zamankinden daha fazla azimle devam ediyoruz. Yapılan saygısızlık korkudan başka hiç bir şey değildir. Bu saygısızlığı yapanlar hem görgü şahitlerimiz hem de kameralar tarafından tespit edilmişlerdir. Yakında bunu teşhir edeceğiz.  Bunu yapanlara açık ve net söylüyorum korkuyorlar, korkacaklar, korksunlar. Çünkü bizim mücadelemizle Çayırova'da değişim mutlaka ama mutlaka kazanacak. Herkes bilsin ki, Çayırova'da artık bundan sonra Mustafa Anaç ve CHP'nin Belediyeyi mutlaka kazanması için başlatılan halk hareketi dönemi başlamıştır" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.