Amatörlerde yeni dönem

Amatörlerde yeni dönem

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından alınan karara göre artık amatör futbolcularda sağlık raporu, sadece ‘Filiz Lisans’ işlemlerinde istenecek.

SADECE FİLİZ LİSANS
Türkiye Futbol Federasyonu’nun 20 Aralık 2019 tarihinde gerçekleşen TFF Yönetim Kurulu’nda alınan karar sonrası 'Amatör Futbolcu Lisans ve Transfer Talimatı'nda yapılan değişikliğe göre, amatör futbolcularda sağlık raporu sadece ‘Filiz Lisans’ işlemlerinde istenecek. Alınan bu karar 23 Aralık 2019 tarihinde TFF’nin internet sitesinde yayınlanarak yürürlüğe girdi.
FORMU DOLDURMAK YETERLİ
Vize, transfer ve 1-2 sezondan serbest işlemlerinde sağlık raporu yerine 18 yaşından büyük futbolcuların kendisinin imzalayacağı, 18 yaşından küçük futbolcuların ise velisinin imzalayacağı ‘Sağlık Beyanı Formu’ vermeleri yeterli olacak. Lisanslar için gerekli diğer belgelerde herhangi bir değişiklik ise yapılmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.