Amatörler kulüpler buluştu

Amatörler kulüpler buluştu

Gölcükspor yönetim kurulu 2017-2018 futbol sezonunun sona ermesinin ardından Kavaklı’da bulunan tesislerde Gölcük Amatör Spor kulüpleriyle yemekte bir araya geldi

GÖLCÜK İY GENÇLERİ KATILDI

Gölcükspor Başkanı Ahmet Şahin ve yönetim kurulu sezonun sona ermesinin ardından Gölcük’te faaliyetlerini sürdüren Amatör Spor kulüpleriyle Kavaklı’da bulunan tesislerde bir araya geldi. Gölcük Amatör Spor Kulüplerinin Başkan ve yöneticilerinin katıldığı yemekte ayrıca İkinci Amatör Küme F grubunda şampiyon olan Gölcük İdman Yurdu futbolcuları ve antrenörü Hakan Kısa hazır bulundu. Yemeğe katılanlar şampiyonluk sevinci yaşayan genç futbolcuları tek tek kutladı.

ALTINTAŞ İLE ELLİBEŞ BAŞARI DİLEDİ

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Gölcük Amatör Spor Kulübü Başkanlarının katıldığı yemekte Gölcükspor Başkanı Ahmet Şahin iyisiyle kötüsüyle bir sezonu daha geride bıraktıklarını belirtirken tüm Amatör Spor Kulüplerine destekleri için teşekkür etti. Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş ve Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Gölcükspor’un inşallah önümüzdeki sezon 2. Lig hedefine ulaşması için başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.